Kipróbáltam az édes rizskása curryvel elkészítését mazsola helyett édes szőlőszemekkel és egy kevés fügével. Azért kevéssel, mert nagyon szeretem nyersen, így a főzéshez alig maradt :).
Szerintem így is finom! Elég csak az utolsó 5-10 percen keresztül főzni a gyümölcsöket.
További szőlőből készült étel:
Megjegyzés:
Nyers gyümölcsöket nem szoktam a főtt gabonákhoz, kásákhoz adni, csak hőkezelt, aszalt gyümölcsöket - követve egyes táplálkozási irányzatok ajánlását. Szerintem figyelje mindenki magát: az evést követő 24 órában fellép-e emésztési probléma, puffadás, rossz szájszag, bélgáz, éjszakai megébredés stb... Ez fogja megmondani, hogy Neked e szabályt érdemes-e betartani. ;) Erre szoktam mondani, hogy a tudatos és az individuális táplálkozásban hiszek.